Nieuwe tuin?
Wij realiseren het.

Door jarenlange ervaring voorzien we u graag van een passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons om zodat we met elkaar de mogelijkheden kunnen bespreken.

Referenties op aanvraag beschikbaar of kijk op de pagina Portfolio.

Nieuwe vijver?
Wij realiseren het.

Het realiseren van een vijver in uw tuin vergt een goede voorbereiding. Samen met u bespreken we de mogelijkheden, beplanting en hoe u het beste de vijver kunt schoonmaken.

Tuin bestraten?
Wij realiseren het.

Benieuwd wat we voor u kunnen beteken als er bestrating moet worden verzorgd. Welke stenen, maten en figuren zijn er mogelijk. Neem contact op zodat we u voorbeelden kunnen laten zien.

Tuin onderhoud?
Wij realiseren het.

Wanneer u een tuin hebt aangelegd is onderhoud van seizoen op seizoen erg belangrijk zodat u kunt blijven genieten van uw tuin. Neem contact op met Tuin Compleet!

Aanleg bedrijfstuin Bergen op Zoom

Aanleg Bedrijfstuin Bergen op Zoom.

De opdracht betreft het maken van een tuin met een plek waar het personeel buiten kan zitten. Om kosten te besparen is niet voor bestrating gekozen, maar voor ardenner split. Deze kleur komt weer terug in de kleuren van het pand. De beplanting is zo samengesteld dat het onderhoud beperkt is tot 2 tot 3 keer per jaar. Zo is er gekozen voor sierheesters met als onderbeplanting een dichtgroeiende bodembedekker. Het geheel is omsloten met een haag.

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf Tuin Compleet
Burgemeester Baasstraat 48
4697 HA St. Annaland
Tel: 06-12952042
tuincompleet@zeelandnet.nl