Nieuwe tuin?
Wij realiseren het.

Door jarenlange ervaring voorzien we u graag van een passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons om zodat we met elkaar de mogelijkheden kunnen bespreken.

Referenties op aanvraag beschikbaar of kijk op de pagina Portfolio.

Nieuwe vijver?
Wij realiseren het.

Het realiseren van een vijver in uw tuin vergt een goede voorbereiding. Samen met u bespreken we de mogelijkheden, beplanting en hoe u het beste de vijver kunt schoonmaken.

Tuin bestraten?
Wij realiseren het.

Benieuwd wat we voor u kunnen beteken als er bestrating moet worden verzorgd. Welke stenen, maten en figuren zijn er mogelijk. Neem contact op zodat we u voorbeelden kunnen laten zien.

Tuin onderhoud?
Wij realiseren het.

Wanneer u een tuin hebt aangelegd is onderhoud van seizoen op seizoen erg belangrijk zodat u kunt blijven genieten van uw tuin. Neem contact op met Tuin Compleet!

Renovatie Voortuin-Zijtuin 2013

Renovatie Voortuin-Zijtuin

Vanwege te weinig tijd is in de loop der jaren een verwilderde voortuin ontstaan. De zijkant bleef altijd al een verwaarloosd stuk tuin. Je hebt er niet zo veel aan. De opdracht was een makkelijk te onderhouden tuin met invulling van de zijkant. In de voortuin is bestaande bestrating blijven liggen. Om het onderhoud te minderen is er met grind gewerkt. Kleine ingerichte borders. De zijkant is gebruikt voor het plaatsen van de afvalcontainters. Door middel van een hekwerk constructie met klimop zullen de afvalcontainers uit het zicht onttrokken worden.

 

oude situatieoude situatievrijgekomen afvalAanbrengen opsluitbandenOplsluitbanden in de voortuinZijkant nieuwVoortuin met stapstenen en grindBeplanting voortuinBeplanting voortuinHekwerk frame afvalcontainers

 

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf Tuin Compleet
Burgemeester Baasstraat 48
4697 HA St. Annaland
Tel: 06-12952042
tuincompleet@zeelandnet.nl